2310 307.414 - 2310 320.859

Σύνδεση / Εγγραφή
0

Καλάθι

0
Subtotal: 0.00

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

BLACK LION

Τιμή τεμαχίου: 55.00
Διαστάσεις
185/
65
R14
86
t
Εποχή
4 Εποχών
Οικονομία
E
Βρεγμένο
C
Θόρυβος
71dB

Περιγραφή

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
 ΤΑΧΥΤΗΤΑ H, T ΚΑΙ V
UTQG 300 A Α
Το Blacklion Cilerro BL4S είναι ένα πραγματικό ελαστικό παντός καιρού σχεδιασμένο για χρήση όλο το χρόνο στη Βόρεια Αμερική. Σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της απόδοσης των χειρότερων από τους απρόβλεπτους 12 μήνες του έτους, το BL4S συνδυάζει την άνεση και τη σιωπή των ελαστικών όλων των εποχών με τις δυνατότητες ενός χειμερινού ελαστικού. Αυτό το ελαστικό πληροί τις απαιτήσεις σέρβις για πιστοποίηση 3 Peak Mountain Snowflake που εφαρμόζεται στα χειμερινά ελαστικά, δίνοντάς σας την εμπιστοσύνη να αντιμετωπίζετε όλες τις καιρικές συνθήκες.
Το ενισχυμένο και ενισχυμένο περίβλημα εξασφαλίζει ομοιόμορφη και συνεπή πρόσφυση αυξάνοντας την ακαμψία για να ελαχιστοποιήσει το σκαλισμένο πέλμα σε σενάρια υψηλής ταχύτητας και στροφής
Το ασύμμετρο μοτίβο πέλματος παντός καιρού έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική πρόσφυση εκκενώνοντας αποτελεσματικά νερό, λάσπη και χιόνι για να εξασφαλίσει ότι περισσότερα από τα ελαστικά έρχονται σε επαφή με το δρόμο κάθε εποχή.
Τρία βαθιά περιφερειακά κανάλια βελτιώνουν σημαντικά το χειρισμό και τη σταθερότητα, ενώ χρησιμεύουν επίσης για την εκκένωση του ισχυρού χιονιού και της πτώσης στις χειμερινές συνθήκες.